Allt för badrummet

Allt för badrummet

Hemmet har en central plats hos människor i Sverige. Om man jämför med många andra länder i Europa så har svenskar ganska stora hem. Detta beror förstås till stor del på att Sverige är ett till ytan stort land som därmed tillåter människor att ha stora bostäder till ett relativt lågt pris. Men det är också djupare kulturella drag hos svensken som gör att vi bor så stort. Den långa vintern och den ärvda känslan av att bo lång ifrån varandra gör att hemmet blir en viktig punkt att vistas i, särskilt under vinterhalvåret. Men även under sommaren kan det tyvärr bli så att det är skönast att vistas inomhus.

Ett rum som dock ofta glöms bort i vår iver att skapa fantastiska hem är badrummet. Det är inte ovanligt att annars så stora hem har mycket små badrum. Detta är ganska konstigt eftersom badrum trots allt är en plats som används dagligen och det är platsen där vi ofta börjar och slutar våra dagar.

Ett företag som har specialprodukter för badrum är Dekoria.se. Där kan du hitta allt från gardiner mot insyn, rullgardiner, badrumsmattor och handdukar.

Dessa produkter är typiskt sätt sådana som kan göra badrummet till en mycket mer trivsam plats av vad det annars skulle vara.

Köp en gardin på nätet och slipp insyn i badrummet

Med till exempel en bra gardin, som du kan köpa på nätet, kan du förhindra insyn till badrummet vilket kan få dig att slappna av. Rullgardiner kan också vara smidiga för då kan du lättare anpassa insyn och ljus till de behov som du har just för tillfället.

Handdukar och badrumsmattor till badrummet

Handdukar och badrumsmattor är andra artiklar som kan öka känslan av trevnad i ett badrum och göra att du och familjen trivs bra där. Ni tillbringar trots allt antagligen en hel del tid i badrummet.

Comments Off